12. oktober 2011

Hjemme hos...

ELLEN
Her kommer litt bilder av hjemmet til Ellen DeGeneres og Portia de Rossi
Bildene er lånt fra en artikkel på DENNE siden.
Jeg har fått litt hjelp fra google translate og kopiert teksten fra artikkelen.

Residential forbindelser er noe utenom det vanlige i Beverly Hills, der personvern, sikkerhet og eksklusivitet er sine qua nons av dagliglivet. Men selv i denne more-is-more by, kan det ikke være for mange egenskaper som tar opp den bedre del av en gate. Kjørefeltet i spørsmålet går gjennom en serie av avskrekkende porter og vind bratt opp en dramatisk bakke før ankomst til hovedhuset, en moderne haug med stucco vegger og stål pitched tak. Gitt tilnærming, kan en besøkende bli tilgitt for å forvente en væpnet velkomst komité eller en gjeng med snerrende Dobermans. I stedet man møtt av Mabel, en selv-besatt svart standard puddel, og Wolf, en sjenert hvit adoptert hund, ledsaget av sin eier Ellen DeGeneres.

Kledd i en button-down skjorte og shorts, leder komikeren-cum-talk show vert veien gjennom sin høye stue til kjøkkenet, der hennes kone, skuespilleren Portia de Rossi, har laget en veganer gryterett på parets 26-acre gård nord for Los Angeles. Det er vanskelig å forestille seg et mer fristende sted enn sine tre-acre base, men De Rossi, en ivrig dressur rytter, holder en tysk warmbloods i landet, og for DeGeneres andre hjem gir et ekstra uttak for hva som kan trygt beskrives som en besettelse med eiendomsmegling og interiørdesign.

"Vi har aldri hatt et hus da jeg vokste opp," DeGeneres forklarer, mens hun setter seg i en lenestol på en av flere terrasser med panoramautsikt over LA "Vi har alltid leid. Men min far drømte, og vi pleide å se på hus hele tiden. "Født i Metairie, Louisiana, droppet hun ut av college, og jobbet som husmaler og en bartender før  hun utviklet en stand-up handling som lanserte en litt mer holdbar karriere i underholdningsindustrien. (The Ellen DeGeneres Show, mottaker av 36 dagtid Emmy-priser, begynte sin niende sesong i høst.)

"Det første jeg gjorde da jeg gjort penger var kjøpe et hus. Og så-"
"Et til," De Rossi sier. "Og et til, og et til og et til ..."




Portia de Rossi og Ellen DeGeneres i sitt Beverly Hills hus, som ble tegnet av arkitektene Buff & Hensman og senere utvidet med dekoratør Melinda Ritz. I en sittegruppe ved siden av kjøkkenet, er det 18. århundre franske arbeidsbordet koblet sammen med en rekke vintage Bent-kryssfiner stoler ved Gerald Summers, det store maleriet er et Andy Warhol og Jean-Michel Basquiat samarbeid, og tegningen til venstre er ved Bill Traylor. Cocktail bordet er  fra det 19. århundre, belgisk og  Waldo design, og Kirman teppet er antikk.


 

 Et Ping-pong bord ved argentinske kunstneren Rirkrit Tiravanija gjør en lekende uttalelse i entreen, som har en spansk Colonial benk fra Lief og Serge Mouille lysekrone, det 19. århundre Agra teppe er fra Melrose Project.






I stuen, et par slipcovered sofaer og et cocktail bord, er alle av Kathleen Clements Design, gruppert sammen med Louis XVI Bergères, Avalon teppe er ved Hermès, og fringed kaste er antikk tekstil. En mixed-media skulptur av Catherine Willis tar hedersplass over peisen; til venstre er en romersk byste og verk av Mark Grotjahn og Ed Ruscha. En Ruth Asawa skulptur henger til høyre for peisen.




 DeGeneres og De Rossi lagt til en skjermet veranda, hvor et 19. århundre trestle bord er sammenkoblet med flettede lenestoler.




 DeGeneres og De Rossi sko hyller er fylt med sine respektive joggesko og stiletter.




Brasiliansk granitt mestring grenser bassenget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for besøket :) Kjempekoselig om du legger igjen en liten hilsen. Vennlig hilsen LittOmMitt.